+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Workshops Meer energie in 7 dagen en Je leefstijl als medicijn “Mijn persoonlijke ontdekkingsreis”.

Trots om deze feedback terug te krijgen van de deelnemers.

Helaas lijkt er iets misgegaan bij de verwerking van de beoordelingen van de workshop Beter slapen “Slapeloosheid bij de wortel aanpakken”. Ofschoon de beoordelingen wel zijn ingevuld door 9 personen, zijn er geen resultaten binnengekomen. Maar wat waren ze enthousiast en betrokken tijdens de workshops.

Workshop Meer energie in 7 dagen
Meer energie in 7 dagen

Workshop Meer energie in 7 dagen.
Workshop Je leefstijl als medicijn “Mijn persoonlijke ontdekkingsreis”.

Wil jij als werknemer of werkgever of gewoon als goede vriend(in) aan de slag met vitaliteit? Ik help heel graag de eerste stappen te zetten door het verzorgen van hele praktische workshops of trainingen. De keuzelijst wordt alleen maar langer. En staat jouw wens er niet bij? Informeer naar de mogelijkheden, want maatwerk is mogelijk.