+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Meer energie in 7 dagen

Inhoud 

Herken jij dit ook? ‘s Morgens kom je moeilijk uit je bed, thuis heb je een kort lontje tegen de mensen om je heen, na het werk geen zin meer hebben om te koken, liefst alleen op de bank om lekker een Netflix-serie te kijken en geen mensen meer willen ontmoeten. Je voelt je futloos. Je doet meer dingen die je energie kosten dan dingen die je energie opleveren. Dit kan gaan over je werk, relaties, ontspanning, voeding. Hoe krijg je je energie weer terug? Dat hoef je niet alleen te doen.

Deze workshop levert jou een bijdrage aan de gezondheidsrevolutie en jouw levenswelzijn. 

Om blijvend meer energie te krijgen en te behouden is het belangrijk om een energie verhogende mindset te hebben en de juiste (leefstijl)keuzes te kunnen maken. Je mindset is de sleutel van het slagen van al je inspanningen.  Hoe jij denkt en voelt met betrekking tot een bepaald onderwerp, je energie,  is minstens zo belangrijk als hoe je dat bereikt met de juiste slaap, voeding en beweging.

In deze  interactieve bijeenkomst krijg je een overzicht van  7 kernpunten, tips en tools, voor meer energie in 7 dagen. Het zijn hele praktische handvatten waar je morgen al mee aan de slag kunt! 

Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden door de keuzes die jij dagelijks maakt, je mindset, je gedrag en gewoonten op het gebied van gezondheid en vitaliteit zijn voldoende voor inbreng en deelname. Een open mind en de bereid om oude patronen te kritisch te onderzoeken, te doorbreken en actief aan de slag te gaan met nieuwe inzichten en tips zijn een meerwaarde.

 

Doel en opbrengst

  • Je krijgt handvatten om je eigen welzijn in de hand te krijgen, hebben én houden;
  • Je maakt je zelfsturend en het geeft je vooral meer energie, geluk en productiviteit.

Wanneer jij aan de slag gaat met datgene wat jou in deze workshop wordt aangereikt ervaar je meer energie, geluk en productiviteit. Je kiest daarmee voor zelfzorg: je doet wat het lichaam nodig heeft en je versterkt je gezondheid en werkt aan een preventieve leefstijl. Al is je investering klein, het effect ervan is onbetaalbaar en wellicht de 1e stap in de goede richting.

Doelgroep

De workshop is voor allen die geïnteresseerd zijn in leefstijl en vitaliteit en op zoek zijn naar (praktische) handvatten voor meer energie, levensgeluk en productiviteit.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 475,– (1,5 uur tot 10 deelnemers)

Prijs is maatwerk, net zoals de workshop.

In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.