+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Workshop

In-shape blijven tijdens de overgang

 Inhoud

Vraag jij je ook af waarom zoveel mensen proberen af te vallen en waarom het maar weinig mensen lukt?  En als het dan lukt. Waarom het dan maar van korte duur is?

Begrijp jij ook niet waarom je sneller aankomt naarmate je ouder wordt? Zie jij ook dat naar mate we ouder worden het figuur verandert, het vet op buik toeneemt of juist op de benen? We krijgen vroeg of laat allemaal last van onze hormonen, maar dat hoort niet zo! 

Bij hormonen denk je misschien eerder aan seks, de menstruatie cyclus, de overgang maar ook bij vetverdeling en gewicht spelen ze een cruciale rol. Hormonen bepalen namelijk je eetlust, de snelheid waarmee je energie verbrandt en de opbouw van je spiermassa. Onze moderne westerse levensstijl brengt je hormonen uit echter balans.

Deze workshop is een eenmalige investering van 90 minuten.

Jouw ervaringen, nieuwgierigheid en betrokkenheid omtrent de werking van hormonen en interesse om jouw hormoonbalans blijvend te optimaliseren is voldoende voor deelname aan deze workshop.

In deze 1u30 minuten durende workshop leer je over de werking van belangrijke hormonen en de manier waarop ze je gewicht beïnvloeden.  Je leert wat er mis kan gaan met je gewicht als je hormonen uit balans zijn. Vervolgens krijg je inzicht in hoe jij zelf de regie terug pakt om je hormonen terug te  fixen en daardoor duurzaam, beter in shape kunt komen. Maar de cruciale vraag is; wat heb jij er voor over om je gezondheid en je gewicht te optimaliseren?  Je maakt een start met jouw Goeroe masterplan.

Hoofddoel:

Je begrijpt het verband tussen je hormonen en je gewicht en hoe jij de regie terug krijgt.

Doelgroep:

De workshop is voor allen die geïnteresseerd zijn in leefstijl en vitaliteit en op zoek zijn naar kennis over wat er gebeurt vanaf je 40e in je lichaam op hormonale gebied en (praktische) handvatten voor meer hormonale balans waardoor jij beter in shape kan komen of blijven.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 475,– (1,5 uur tot 12 deelnemers).

Prijs is maatwerk, net zoals de workshop. In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.

Heb je een vraag: mail of bel me.
Sandra: 06-51261553 of  sandra@langsdelinie.nl 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?