Recensies

Wat zeggen anderen?

“Sandra is iemand die je echt een boost kan geven! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en je voelt dat ze oprecht is. Ze licht je goede en positieve punten op maar gaat geen confrontatie uit de weg door ook stil te staan bij je werk/ontwikkelpunten en al dan niet je evolutie hier in. Dit uiteraard op een liefdevolle en respectvolle manier! Hele fijne coaching!”

Sara Verstraete

“Blij te zijn gestart bij Langs de Linie. Sandra geeft goede tips voor verbeteren van mijn leefstijl. Tevens spoort zij aan tot lichaamsbeweging, legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Motiveert en stimuleert om er vol voor te gaan…”

Marcia Wenzler

“Vitaliteitscoach Sandra is een oprecht betrokken persoon. Ze gaat uit van jouw persoonlijke wensen. Ze is professioneel en zeer gedreven om het gewenste resultaat te behalen. Hierbij komen verschillende aanpakken aan bod, zodat het gewenste resultaat behaald kan worden. Voor mij persoonlijk was dat meer energie krijgen. Ik dacht dat ik alles al geprobeerd had, maar heb hier nog veel geleerd. Daarbij benadrukt ze altijd dat je het wel zelf moet doen, wat natuurlijk ook zo is, maar met de extra “vitaliteits” steun gaat het veel beter. “

Annet

“Een half jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn suiker aan de hoge kant is en dat was het moment om er wat aan te gaan doen. Gezonder leven, fitter worden! Zo kwam ik in aanraking met Coach Sandra.
Sandra heeft me geleerd hoe belangrijk een gezond eetpatroon is en dat in combinatie met beweging. Ze heeft me ook tips gegeven zoals de ochtend beginnen met Overnight Oats en als eerste een watermoment! Dat doe ik nu ook heel bewust veel water drinken. Ik probeer ook elke dag minstens een uur te wandelen. Sandra heeft me heel goed op weg geholpen en door deze levensstijl zou ik niet aan de medicijnen moeten. Voor mij is Sandra een top Coach!”

Machtelt van den Hemel

“Wat een prettige en professionele aanpak van Sandra. Al jaren worstel ik wat met mijn gewicht. Ik ben gaan rennen om op gewicht te blijven, maar dat leverde weinig resultaat. Ik zocht al een tijdje naar een andere aanpak. Sandra heeft mij doe inzien dat naast bewegen, ook mijn voeding, maar ook mijn kijk op mijn leven belangrijke factoren zijn, die had ik niet zien aankomen. Door haar oefeningen om tot dit inzicht te komen heb ik nu mijn drive gevonden. Ik ben anders gaan eten, anders bewegen en anders in het leven gaan staan En met resultaat. Ik voel meer energie gedurende de dag en verlies fout vet! Sandra dank en ik gun een ieder dit inzicht!”

Rob d’Hondt

Zelf een review indienen?

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?