+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Recensies

Wat zeggen anderen?

Monique
5
april 2024
“Fijn en uitgebreid eerste gesprek gehad met Sandra. Zij is zeer enthousiast om haar kennis over te brengen en is een motiverend persoon om in actie te schieten. Ik ga voor betere slaapkwaliteit en meer energie! Heb alle vertrouwen in de coaching van Sandra.”
Margo
4
maart 2024
“De workshop hormonendans in relatie tot de overgangsfase vond ik erg interessant. Het is een onderwerp waarover nog veel te weinig gesproken wordt. En waarover we als jonge vrouw veel te weinig meekrijgen in de opvoeding.
Een groot gedeelte van wat Sandra vertelde wist ik al wel, omdat ik mezelf veelvuldig ingelezen heb in dit onderwerp. Maar bepaalde onderdelen waren voor mij wel nieuw, of werden verduidelijkt door Sandra. Voor mij geldt hier dat de kracht van de herhaling belangrijk is. Ik ben blij dat ik aanwezig was.”
Aafke
3
januari 2024
“Prima gecommuniceerd!”
Romy
5
november 2023
“Verhelderende sessie met veel tips en handvatten om mijn mindset te veranderen.”
18-07-2022
Net de training beter slapen via @zorgsaam afgerond. Sandra is een gepassioneerde coach die mij veel goede tips heeft kunnen geven. Deze eye openers zijn overigens niet alleen toepasbaar op het beter slapen! De trainingen vonden plaats in een fijne, vertrouwelijke sfeer  en er was alle ruimte voor input.
Ik werk op onregelmatige tijden en ook daar heeft Sandra verschillende verbeteringen kunnen aanbrengen.
Dank je wel Sandra voor de fijne cursus, je bent een gedreven coach en warm persoon.
Groetjes Tessa.
Tessa Verhaege- van den Abeele, Kloosterzande

22-03-2022

Vorige week heb ik mijn laatste sessie in vitaliteits coaching afgerond bij Sandra. Mijn streven is om gezond en vitaal ouder te worden. Sandra heeft mij laten inzien dat dit niet alleen draait om gezond eten maar een samenspel is van meerdere factoren. Sandra heel erg bedankt voor je heldere uitleg. Ik hoop dat je nog veel mensen mag inspireren om een energieke levensstijl te gaan volgen.

Ik ben er super blij mee 🍀

Diana den Boer, Hulst.

Vanmiddag aan een inspirerende groepstraining Beter Slapen meegedaan van Sandra. Met veel enthousiasme en de nodige kennis heeft zij ons geïnspireerd om te gaan werken aan gezonder eten, drinken en slapen. Kortom beter te leren luisteren naar je lichaam en daarmee aan de slag te gaan met als resultaat een energieker, fitter en vitaler gevoel. Meer rust en inspanning in te bouwen door meditatie oefeningen. Kortom een echte aanrader! Complimenten aan Sandra.Conny Boogaert, Hulst

“Sandra is iemand die je echt een boost kan geven! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en je voelt dat ze oprecht is. Ze licht je goede en positieve punten op maar gaat geen confrontatie uit de weg door ook stil te staan bij je werk/ontwikkelpunten en al dan niet je evolutie hier in. Dit uiteraard op een liefdevolle en respectvolle manier! Hele fijne coaching!”

Sara Verstraete

3-2-3022
Echt een aanrader! Ik heb deze cursus "Beter Slapen doe je zo!" gevolgd en ben heel enthousiast. Het heeft mij zeker geholpen aan een betere nachtrust en een betere kwaliteit van slaap. Sandra geeft heel veel uitleg over de samenhang tussen slapen, voeding, bewegen, ontspannen en hormonen. Goed onderbouwd en voorzien van heel veel praktische tips. Sandra nogmaals heel erg bedankt! 😀👏👍
Janny Vantricht- de Groot

Ik kan Sandra als trainer en coach van harte aanbevelen als je problemen hebt met slapen. Zij heeft mij heel erg geholpen om beter te slapen. We hebben samen gekeken wat voor mij werkt want er is zoveel informatie dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en iedereen is anders. Het heeft mij enorm geholpen en elke ochtend ben ik Sandra dankbaar ❤
Marcella Warmerdam

Deze training van 3 bijeenkomsten gegeven door Sandra van Dorsselaer van Leefstijl- & Vitaliteitscoaching Langs de Linie heb ik vandaag afgerond. Aantal goede tips gehad ook mbt onregelmatig werken en slapen overdag (nachtdienst) en inzicht in hoe je slaap nu eigenlijk werkt.

Tevreden😴😴😴
Marcia Wenzler

"Blij te zijn gestart bij Langs de Linie. Sandra geeft goede tips voor verbeteren van mijn leefstijl. Tevens spoort zij aan tot lichaamsbeweging, legt alles duidelijk uit en neemt de tijd voor je. Motiveert en stimuleert om er vol voor te gaan..."

Marcia Wenzler

"Vitaliteitscoach Sandra is een oprecht betrokken persoon. Ze gaat uit van jouw persoonlijke wensen. Ze is professioneel en zeer gedreven om het gewenste resultaat te behalen. Hierbij komen verschillende aanpakken aan bod, zodat het gewenste resultaat behaald kan worden. Voor mij persoonlijk was dat meer energie krijgen. Ik dacht dat ik alles al geprobeerd had, maar heb hier nog veel geleerd. Daarbij benadrukt ze altijd dat je het wel zelf moet doen, wat natuurlijk ook zo is, maar met de extra "vitaliteits" steun gaat het veel beter. "

Annet

"Een half jaar geleden kreeg ik te horen dat mijn suiker aan de hoge kant is en dat was het moment om er wat aan te gaan doen. Gezonder leven, fitter worden! Zo kwam ik in aanraking met Coach Sandra.
Sandra heeft me geleerd hoe belangrijk een gezond eetpatroon is en dat in combinatie met beweging. Ze heeft me ook tips gegeven zoals de ochtend beginnen met Overnight Oats en als eerste een watermoment! Dat doe ik nu ook heel bewust veel water drinken. Ik probeer ook elke dag minstens een uur te wandelen. Sandra heeft me heel goed op weg geholpen en door deze levensstijl zou ik niet aan de medicijnen moeten. Voor mij is Sandra een top Coach!"

Machtelt van den Hemel

"Wat een prettige en professionele aanpak van Sandra. Al jaren worstel ik wat met mijn gewicht. Ik ben gaan rennen om op gewicht te blijven, maar dat leverde weinig resultaat. Ik zocht al een tijdje naar een andere aanpak. Sandra heeft mij doe inzien dat naast bewegen, ook mijn voeding, maar ook mijn kijk op mijn leven belangrijke factoren zijn, die had ik niet zien aankomen. Door haar oefeningen om tot dit inzicht te komen heb ik nu mijn drive gevonden. Ik ben anders gaan eten, anders bewegen en anders in het leven gaan staan En met resultaat. Ik voel meer energie gedurende de dag en verlies fout vet! Sandra dank en ik gun een ieder dit inzicht!"

Rob d'Hondt

"Ik heb de slaapcursus gevolgd en vond dit een fijne ervaring. Niet alleen op het gebied van slapen alleen, maar Sandra biedt ook een luisterend oor en geeft advies ivm andere zaken in het leven. Dit houdt natuurlijk vaak verband met elkaar, dus niet onbelangrijk. Belangrijk om je mindset misschien een beetje aan te passen; tijd maken voor jezelf en in jezelf blijven geloven. Dit heb ik goed onthouden en probeer ik toe te passen. Bedankt Sandra en de mede-cursisten, ik heb dit als zeer aangenaam ervaren."

Carolien Bracké

Zelf een review indienen?