Over mij

Ik ben Sandra van Dorsselaer, leefstijl- en vitaliteitscoach opgeleid bij de MARK academie. Mijn grote passie: mensen, hun gezondheid en vitaliteit, en sporten. Het lichaam en geest zitten zo bijzonder en fascinerend in elkaar, ik kan me er elke dag weer over verwonderen. Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik zou dit graag overbrengen op anderen door wandelend te coachen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien.

Ik heb bijna 25 jaar op de afdeling radiologie gewerkt. Ik heb daar verschillende functies vervuld, van radiodiagnostisch laborante tot praktijkbegeleider en van teamleider tot docent aan de regionale opleiding. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de functie beleidsadviseur.

Na 10 jaar in dezelfde functie, merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn? Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach  aan de MARK Academie. Hierin staat een holistische visie op gezondheid en vitaliteit centraal. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan. In het coachen kan ik mijn passie en creativiteit helemaal kwijt.

 

Wat anderen over mij zeggen: Sandra is actief, open, empatisch en betrokken

Mijn missie

Een toegevoegde waarde zijn, mensen helpen naar een gezonder en vitaler leven. Ik help jou om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling vertrekkend vanuit jouw motivatie en autonomie. Je beweegt of je wil in beweging komen (letterlijk en figuurlijk), Langs de Linie natuurlijk!

 Ik wil bijdragen aan jouw ontwikkeling, waardoor je wezenlijk anders kijkt naar jezelf, naar de omgeving en/of naar je leefstijl.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?