+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Over mij

Ik ben Sandra van Dorsselaer, slaapexpert en slaap-, leefstijl- en vitaliteitscoach en -trainer opgeleid bij de MARK academie. Momenteel volg ik de opleiding Trainer Hormoonfactor bij Sonnevelt. Mijn grote passie: mensen, hun gezondheid en vitaliteit, en sporten.  Ik geniet ervan om buiten te wandelen/sporten in de natuur. Het geeft me vrijheid, rust en verbinding met mezelf. Ik zou dit graag overbrengen op anderen door wandelend te coachen. Actief en betrokken ben ik de spiegel die jou de beste versie van jezelf laat zien.

Ik heb bijna 25 jaar op de afdeling radiologie gewerkt. Ik heb daar verschillende functies vervuld, van radiodiagnostisch laborante tot praktijkbegeleider en van teamleider tot docent aan de regionale opleiding. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de functie beleidsadviseur.

Na 10 jaar in dezelfde functie, merkte ik dat ik toe was aan iets nieuws. Ik vroeg mezelf af in hoeverre mijn huidige rol en takenpakket nog bij me paste en of deze functie mij over 10 jaar nog energie zou geven. Ben ik wat ik doe en ben ik nu wie ik wil zijn? Ik besloot terug te gaan studeren en ontdekte de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach  aan de MARK Academie. Hierin staat een holistische visie op gezondheid en vitaliteit centraal. Gedurende de opleiding heb ik besloten om de scholing niet alleen te zien als een persoonlijke ontwikkeling, maar ook om mijn droom om coach te zijn in vervulling te laten gaan. In het coachen kan ik mijn passie en creativiteit helemaal kwijt. 

MIJN EIGEN SLAPELOOSHEID HEEFT GEBRACHT WAAR IK NU STA. DAAR BEN IK TROTS OP!

Beter slapen, was één van mijn vitaliteitsdoelen bij de start van de MARK-opleiding  leefstijl- en vitaliteitcoach eind 2019.  Aan dit doel heb ik met man en macht gewerkt zowel tijdens en naast de opleiding. Ik hou er een gezonde, bewuste leefstijl op na. Ik heb diverse masterclasses gevolgd, de ene webinar volgde op de andere, veel gelezen en ik heb een slaapcoach certificaat behaald bij Merijn van der Laar (AVLEG) en dat alles heeft me zoveel goede slaap gebracht dat ik er anderen ook mee wil helpen. Goede slaap veranderde mijn energieniveau zowel lichamelijk als geestelijk positief, ik  werd productiever en kon me beter focussen.

In mei 2021 liep het “Piekerpad (Pieterpad). Heerlijk wandelen in de natuur samen met mijn gezin waarmee ik goede gesprekken voerde en ik na een drukke periode weer terug in contact kwam met mezelf. Daar ontdekte ik slaap als spirituele deur, zoals Richard de Leth dit zo mooi verwoordt.   Want jahoor…. daar was het opnieuw; die ellendige, eindeloze slapeloosheid. Wakkere nachten, slecht kunnen inslapen en dan na 1,5 uur terug wakker terwijl het voor mijn gevoel al ochtend was. Vervolgens kon ik niet meer inslaap komen door mijn gepieker.

Naast leefstijl is er nog een ander aandachtspunt op het gebied van slaap, namelijk zingeving en bezieling. In hoeverre volgde ik de weg van mijn hart? Niet dus, ik rationaliseerde alles weg; in mijn gedachten schoten allerlei argumenten voorbij om mijn huidige carrière met de financiële zekerheid voort te zetten. Niet verbonden zijn met jezelf – dus zelfafwijzing – of met je levensdoel, geven het lichaam ook chronische stress. Het grootste energielek is ontrouw aan jezelf zijn, en geen uiting geven aan jouw unieke kwaliteiten en talenten. Het pad volgen van de kudde en je eigen pad verwaarlozen.

Ik besloot tijdens mijn vakantie mijn hart te volgen en mijn hoofd moest de keuze gaan begrijpen. Ik nam ontslag en koos voor mijn passie, fulltime leefstijl- en vitaliteitscoach. Het gevolg was rust in mijn lijf en hoofd, minder stress  en dus een betere slaap. Loyaal zijn aan jezelf is wat ik wil uitdragen aan mijn coacheés, en dat begint bij mezelf!

Als fulltime leefstijl- en vitaliteitscoach en als ervaringsdeskundige, heb ik dag in dag uit gewerkt om een eigen training “Beter slapen doe je zo” op te zetten. Geen theoretische benadering maar een training met veel praktische toepassingen, methoden, bewustwording en een behandelplan naar een volledige natuurlijke slaap. Mijn eigen ervaringen als slapeloze heb ik er zeker in verwerkt. Ik heb een try-out gehad en ik heb fantastische feedback gekregen.

(Dag)droom jij van een heerlijke slaap, dan sta ik klaar om jou te helpen. Dit kan via een individueel slaapcoachingstraject of via een groepstrainingsprogramma.

 

 

Wat anderen over mij zeggen: Sandra is actief, open, empathisch en betrokken

 

Mijn missie

Een toegevoegde waarde zijn, mensen helpen naar een gezonder en vitaler leven. Ik help jou om stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling vertrekkend vanuit jouw motivatie en autonomie. Je beweegt of je wil in beweging komen (letterlijk en figuurlijk), Langs de Linie natuurlijk!

 Ik wil bijdragen aan jouw ontwikkeling, waardoor je wezenlijk anders kijkt naar jezelf, naar de omgeving en/of naar je leefstijl.

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?