+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Gratis Resultaatsessie

Stel jouw vragen, twijfels in een telefonisch gesprek!

 

 

Ben je momenteel in de overgang en ervaar je allerlei  vage (overgangs)klachten? Maakt het je onrustig omdat je merkt dat je er zelf geen grip op lijkt te hebben of dat je je afvraagt of dat bij deze leeftijdsfase hoort?

Als vrouw in de overgang, trainer hormoonfactor en ervaringsdeskundige weet ik dat dit een cruciale fase in het leven van een vrouw is en ik wil je ondersteunen bij het vinden van evenwicht en welzijn.

Waarom een ​​Gratis Resultaat Gesprek voor vrouwen in de overgang?

Ik bied je de kans om een ​​gratis Resultaat Gesprek van 20 minuten te boeken met een ervaren professional. In deze sessie krijg je niet alleen de gelegenheid om je vragen en zorgen te bespreken, maar ik geef je ook minimaal 3 waardevolle gratis tips die je direct kunnen helpen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens ons gesprek zullen wij:

  1. Je unieke situatie bespreken: Ik luister naar jouw persoonlijke ervaringen, twijfels en moeilijkheden in de overgang.
  2. Je specifieke verlangen bespreken: Samen bepalen we wat je wilt bereiken tijdens deze fase van je leven.
  3. 3 Gratis Tips delen: We delen minimaal 3 praktische tips en inzicht die je direct kunt toepassen om je welzijn te verbeteren.

Hoe kun je meedoen?

Het is eenvoudig! Klik op de onderstaande knop om je gratis Resultaat Gesprek te boeken. Je kunt dan meteen een tijd inboeken in een speciaal gereserveerd plekje in mjn agenda.

Boek nu je Gratis Resultaat Gesprek

Ik ben er om je te ondersteunen tijdens deze belangrijke levensfase. Samen kunnen we stappen richting een energieker en gezonder leven. Aarzel niet om contact met me op te nemen als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Laat de overgang niet langer een uitdaging zijn. Laten we samen werken aan een betere toekomst!

Uiteraard gebruik ik jouw gegevens. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring

Heb je een vraag: mail of bel me.
Sandra: 06-51261553 of  sandra@langsdelinie.nl 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?