+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

“Terug naar Jezelf:

Persoonlijke coaching”

“Terug naar Jezelf: persoonlijke coaching voor vrouwen in de overgang”

Hoe kan dat toch? Waarom lijkt je leven “zo vlak” en ervaar je minder geluk? Ineens lijken dingen zo moeizaam te gaan en vragen meer inspanning en energie van je. Je twijfelt of je baan nog wel bij je past, terwijl je voorheen keihard werkte. Je geniet minder van leuke dingen en activiteiten die je voorheen energie gaven. Je merkt aan jezelf dat je steeds vaker liever thuis blijft in je eigen habitat, dan dat je je vrienden  opzoekt.

Komt dit je bekend voor?

 • Je slaapt steeds slechter en je voelt je steeds vaker moe en lusteloos;
 • Je twijfelt steeds vaker of je “nog wel mee kunt” en gaat steeds harder werken;
 • Je voelt je onzeker en twijfelt;
 • Je ervaart spanning in je lichaam en onrust die je niet kunt verklaren;
 • Je hebt veel zelfkritiek en lacht nog zelden;
 • Je vindt jezelf soms asociaal en je teamgeest lijkt verdwenen;
 • Je hebt een onweerstaanbare behoefte aan ongezonde snacks, koffie of juist een glaasje;
 • Je bent vaak afwezig met je gedachten en hebt last van “miscommunicatie”.

Je voelt een sterke motivatie om het beste uit jezelf, je werk en je omgeving te halen, en compromissen sluiten is niet iets waar je voor kiest. En dat is ook helemaal niet nodig!

Wat brengt je levenslustig en krachtig door de overgang?

Wat je nodig hebt is het ontkoppelen, loslaten, bewustworden en voelen,  openstaan voor nieuwe dingen.

Moedig genoeg zijn om te fantaseren en openstaan voor frisse ideeën, zodat je je eigen innerlijke kracht en levenslust kunt herontdekken. Het is nodig om oude overtuigingen en gewoonten uit te roeien en los te laten, zodat je kunt inzien dat het leven talloze kansen biedt die je op allerlei gebieden kunt benutten: bewustzijn, carrière, relaties, voeding, lichaamsbeweging en betekenisvol leven.

Dat klinkt heel ingewikkeld maar ik help je daarbij. Ik ben je coach, adviseur en docent en begeleid je persoonlijk “Terug naar jezelf: Levenslustig door de Overgang”. Ik deel mijn kennis met je, geef je opdrachten, laat je in de spiegel kijken, ik zal je liefdevol confronteren en maak het je best ongemakkelijk. Ik heb een heleboel methodieken die ik in kan zetten om maatwerk te leveren in je begeleiding. Maar ik heb maar één doel: Terug naar jezelf, jou levenslustig en krachtig de overgang door te laten komen.

Voorafgaand aan de start van een coach programma vindt er een uitgebreid kennismakingsgesprek plaats. Hierin staan we samen stil bij jouw veranderwens, je situatie, de aanpak en stellen we beiden vast of er wederzijds een klik en vertrouwen is voor samenwerking.

Na afloop van het coachtraject

 • Weet je hoe je rust in je hoofd en je lijf krijgt of houdt;
 • Weet je hoe je moeiteloos beslissingen kunt nemen die bij je passen;
 • Weet je wat je energie geeft en wat je energie kost;
 • Herken je je eigen gedachten en overtuigingen en je kunt ze ombuigen zodat ze voor je gaan werken;
 • Weet je welke voeding en beweging wel of niet goed voor je is om klachten als hoofdpijn, ontstekingen, huidaandoeningen, darmklachten, overgewicht te verminderen of te stoppen;
 • Weet je wat nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen.
 • Je herkent jezelf weer terug!

Wat kun je verwachten?

 • Intake inclusief hormonale anamnese. We leren elkaar beter kennen en we verkennen jouw leefsituatie, doelen en commitment om deze te bereiken. Vervolgens doen we een hormonale anamnese om inzicht te krijgen in jouw situatie en een soort van diagnose te stellen. Hiermee krijg ik een goed beeld van de leefstijlfactoren op het gebied van voeding, training, stress en mentaal gedrag. We beginnen met de belangrijkste uitdagingen en laten details achterwege.
 • De bevindingen van je hormonale anamnese en de afspraken die je met jezelf hebt gemaakt ontvang je in een uitgebreid verslag per mail.
 • In het tweede gesprek staan we stil bij jouw actiepunten en zetten we vervolgstappen.
 • Optioneel deelname aan twee groepsworkshops “Terug naar Jezelf; Inzicht  en balans in je hormonen (1,5 uur + 1 uur).
 • Ontspanningsoefeningen en/of meditaties
 • Huiswerkopdrachten
 • Naslagwerk in een cliëntendossier.
 • Heb je tussentijds vragen of loop je ergens tegenaan? Op maandag, dinsdag en donderdag beantwoord ik graag al jouw vragen via WhatsApp of mail.

Wat is je investering?

Het persoonlijke individuele coachtraject is niet voor iedereen geschikt. Het is voor vrouwen die bereid zijn naar hun eigen gedrag en keuzes te kijken en hiervoor volledige verantwoordelijkheid te nemen. Vrouwen die verder willen gaan dan inzicht krijgen. Die bereid zijn te investeren in het aanpakken van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding.

Zie het als een investering in jezelf waarin je belemmerende conditioneringen en patronen gaat ontkoppelen en een gezonde levensstijl aanleert waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Daarnaast vraagt het coachtraject een investering in geld. Hoeveel dat is, is afhankelijk van het coachtraject waar je voor kiest. De programma’s zijn maatwerk en zoomen in op jouw persoonlijke probleemsituatie en verlangens.

Uitgangspunt is 100 dagen persoonlijke begeleiding; 5 uitgebreide 1-op-1 consulten. Kosten: € 600,– vrijgesteld van BTW. hierin zijn alle werkzaamheden inbegrepen.

Vergoeding

Veel werkgevers komen gedeeltelijk of geheel tegemoet in de kosten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Aanmelden?

Voordat we starten met onze samenwerking hebben we eerst een afspraak waarin we samen bekijken wat jouw situatie is, waar je in vastloopt en wat je wensen zijn. Daarnaast is het heel belangrijk dat wij een klik hebben.

Spreekt je dit aan en wil je graag meer weten ?

hormooncoach voor vrouwen in de overgang

Eerst weten of er een klik is?

Neem gerust contact op of plan meteen een GRATIS kennismakingsgespek in.

 

Wat klanten over me zeggen...

Een zeer prettige en persoonlijke begeleiding waar veel nuttige handvatten worden aangereikt voor een mentaal en fysieke gezonde levensstijl, een aanrader om balans in je leven te vinden

Nelleke (ZorgSaam)

Heel dankbaar dat ik Sandra heb ontmoet. Op het juiste moment de

personen tegen komen die jou verder kunnen helpen.

Super bedankt, Sandra

Marloe Nijsen

Sandra is iemand die je echt een boost kan geven! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en je voelt dat ze oprecht is. Ze licht je goede en positieve punten op maar gaat geen confrontatie uit de weg door ook stil te staan bij je werk/ontwikkelpunten en al dan niet je evolutie hier in. Dit uiteraard op een liefdevolle en respectvolle manier! Hele fijne coaching!

Sara Verstraete

Veel gestelde vragen

 • Is het coachingstraject voor iedereen geschikt?

Maar het “Levenslustig door de overgang” coachtraject is niet voor iedereen geschikt. Het is voor 40+ vrouwen die bereid zijn naar hun eigen gedrag en keuzes te kijken en hiervoor volledige verantwoordelijkheid te nemen. Vrouwen die verder willen gaan dan inzicht krijgen. Die bereid zijn te investeren in het aanpakken van de oorzaak in plaats van symptoombestrijding.

 • Ik ben super enthousiast over het traject, maar twijfel door de hoogte van de kosten

Hoeveel is het je waard om nu voor eens en voor altijd levenslustig in het leven te staan tijdens de overgang. Maar ook de periode erna. Vergeet niet: als vrouw besteed je meer dan een derde van je leven in de menopauze. Grijp deze kans om deze fase zo krachtig, vitaal en energiek mogelijk te beleven. Het is jouw tijd om te schitteren! Een resultaat dat niet in kosten uit te drukken is zou ik zeggen!

 • Ik woon niet in de buurt, is dit een probleem?

Neehoor, dat is geen probleem. Het traject is een pilot en daarom ook online te volgen. Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan.