+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Slapeloosheid bij de wortel aanpakken

Inhoud 

Is vrijuit kunnen leven en slapen voor jou eerder een droom dan werkelijkheid?

Slapen is in essentie pure ontspanning. Maar is dit voor jou ook gaan aanvoelen als een prestatie? Als een uitdaging? Als een puzzel die je moet op zien te lossen, maar waar je de juiste stukjes maar niet van weet te vinden? Bevrijd jezelf van de last die je onbewust mee hebt gesleept en ga weer onbezorgd leven en slapen. En ja, dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom ga ik je helpen!

In deze workshop zorgen we ervoor dat je zelf sterker wordt, zodat je niet langer door angstgedachten ligt te woelen in je bed. Ik geef jou de juiste tools die jou helpen om je belemmerende mindset en gedrag om te buigen. We kijken samen naar welke saboterende gewoonten jouw slapeloosheid voeden en zetten de eerste stappen naar een betere slaap!

Doel en opbrengst

Een eerste stap om goed slapen weer vanzelfsprekend te laten worden, door kennis en inzicht te geven hoe je slapeloosheid ontstaat en je vervolgens zelf in stand houdt door gedachten, acties en gewoonten (ofwel je gedrag).

Ik ga je helpen om deze destructieve en onnodige ’slaapsabotage” te stoppen en het fundament onder je slaapproblemen te verbrokkelen. Je gaat ervaren hoe het voelt om je leven en je slaap terug te vinden. Na deze proeverij begrijp jij dat je mindset en gedrag een grote invloed hebben op je slaap en dat je dat zelf kunt beïnvloeden. Je scores, vanuit de Reality check, op het gebied van kennis en inzicht over slaap geven je aan in hoeverre er ruimte is voor verbetering. Je kunt een keuze maken of de training “Beter slapen zo doe je dat” jou verder kan helpen.

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in slaap, slaapproblemen en de aanpak ervan. Inclusief mensen die onregelmatige- of nachtdiensten werken.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 525,– (1,5 uur tot 12 deelnemers). Prijs is maatwerk, net zoals de workshop.
In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.