+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Gratis e-book

4 Gouden voedingstips voor een hormonale balans. Zonder dieet!

 

 

Uiteraard gebruik ik jouw gegevens. Ik verwijs je hiervoor naar de privacyverklaring

Ben jij een van die vele vrouwen die worstelen met allerlei (vage) klachten in deze impactvolle overgangsfase?  Concentratieproblemen, lusteloosheid, het gevoel “niet meer mee te kunnen” of vergeetachtigheid? Baal jij ook van je veranderende figuur, die buik die steeds dikker wordt, of hoofdpijn, vermoeidheid, lusteloosheid, jezelf kwijt zijn, spier- en gewrichtspijnen, slecht slapen of dan die plotselinge opvliegers en nachtelijk zweten.

Ik vind het zo spijtig om dit te horen. De overgang kun je niet voorkomen, maar de klachten kun je wel verminderen met een gezonde leefstijl, zingeving en positieve gedachten.

Onze huidige tijd en omgeving brengt onze hormonen uit balans. Als je hormonaal in balans bent, dan heb je een hoger en constanter energieniveau, minder ontstekingen, een betere huid, minder kwaaltjes, beter humeur, meer spiermassa, een betere stofwisseling, minder vet en verouder je minder snel.

Dit wil jij toch ook? Een hele mooie ingang naar minder hormonale schommelingen tijdens de overgang ofwel hormonale balans, bereik je door een gezond voedingspatroon.

Daarom geef ik je zo graag mijn gouden top 4 Algemene voedingstips. Als je deze 4 gouden regels toepast als boodschappen doet, je maaltijd bereidt en gaat eten, dan zorg jij voor minimale verstoring van je bloedsuikerspiegel, spijsvertering en immuunsysteem. Je hebt vanzelf minder trek in zoete of zoute snacks en tussendoortjes, dus dat maakt het alleen maar makkelijker. Deze voeding zorgt voor rust en herstel in je lichaam en geest, waardoor jij maximaal energie overhoudt om te genieten en productief te zijn.

 

Heb je een vraag: mail of bel me.
Sandra: 06-51261553 of  sandra@langsdelinie.nl 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?