+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Interactieve presentatie

Slaapschat voor de 40+ – vrouw”

Vergaar kennis, tips en praktische vaardigheden voor beter slapen tijdens de overgang.

Inhoud

Ben jij één van die vele vrouwen die dagelijks op je werk zit ofschoon je al weken-, maanden- of zelfs jarenlang nauwelijks lekker hebt geslapen? Vaak wakker, badend in eigen zweet, ieder uur van de klok zie je voorbij gaan? En toch stap je iedere ochtend uit je bed om te gaan werken.

Ongeveer acht van de tien vrouwen hebben op enig moment last van overgangsklachten. 20% van hun heeft zulke ernstige klachten dat hun leven erdoor ontwricht raakt. Ze kunnen niet meer goed functioneren en kunnen hun werk niet meer goed doen.

“Ontdek de sleutel tot beter slapen tijdens de overgang. Als een van de vele vrouwen die dagelijks worstelen met gebrek aan slaap, ben je niet alleen. Maar nu is het tijd om actie te ondernemen en je leven terug te krijgen

Voor veel vrouwen is de overgangsperiode – die tussen de 5 en 10 jaar kan duren – een periode waarin je minder goed (of niet of nauwelijks) slaapt. Dit ligt aan diverse oorzaken.

In deze workshop leer je over de overgang, hormonen vanaf je 40e  en de impact ervan op je slaap. Ik vertel hoe slaap werkt en normale slaap eruit ziet. We duiken dieper in op de rol van gezonde darmen en hoe ze je nachtrust kunnen beïnvloeden. Met waardevolle tips en praktische handvatten ontdek je hoe je zelfs met een druk leven thuis of op het werk, beter kunt slapen.

Hoofddoel:

  • Je inzicht en kennis vergroten over de (hormonale)  werking van je lichaam vanaf je 40e  en slaap;
  • Je leert hoe je met een integrale aanpak, tips en trucs hoe je zelf de slaapproblemen kunt beperken.

Doelgroep:

  • Alle vrouwen die verwachten binnen enkele jaren in de overgang te raken (maw 40+) en die zich voor willen bereiden;
  • Alle vrouwen die in de overgang zitten of die last hebben van slaapproblemen en zich er niet bij neerleggen; vrouwen die met een integrale aanpak zelf de klacht vanuit de kern willen oplossen.
  • Werkgevers of leidinggevenden die vrouwelijke werknemers beter willen begrijpen en ondersteunen bij hun overgangsklachten.

Investering

Prijs vanaf € 600,– (2 uur tot 15 deelnemers).

Prijs is maatwerk, net zoals de workshop. In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Heb je een vraag: mail of bel me.
Sandra: 06-51261553 of  sandra@langsdelinie.nl 

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?