+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Bereidingstijd  5-10 minuten

1 persoon

Ingrediënten

  • 1 banaan 
  • 5 eetlepels havermout, evt. 1-2 vervangen door boekweit
  • 250 cc   soja-, haver-, amandelmelk + l water. evt ⅔ deel melk en ⅓ deel water.
  • vers fruit of diepvries fruit (aardbeien, bramen, rode vruchten, mango/  appel,/ nectarine op stukjes gesneden enz)
  • 1/2 TL kaneel
  • 1-2 EL geraspte kokos
  • 1 EL chiazaad of gebroken lijnzaad, kun je afwisselen
  • 1 EL pompoen- of zonnebloempitten, kun je afwisselen (topping)

Voorbereiding

  • De avond van te voren kun je dit klaarmaken.  Banaan prakken en alle ingrediënten erbij doen en door elkaar mengen. Diepvries fruit; de avond tevoren,
  • Zet het in de koelkast.
  • De volgende ochtend ren je verheugd van je bedje naar je ijskast om daar je lekkere dikke, vochtige smurrie uit te halen. Roer nog even door.
  • Maak af met wat vers fruit in blokjes en de pitten.

Tips

  • Wil je extra koolhydraten: kun  je meer havermout toevoegen.