+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Je leefstijl als medicijn:

“Mijn persoonlijke ontdekkingsreis”

Inhoud 

Bij de start van de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach moest ik voor mezelf vitaliteitsdoelen formuleren. Niets is zo leerzaam dan ervaringsleren, alle methodieken moest ik eerst zelf ondergaan. Zo startte mijn persoonlijke ontdekkingsreis en het was een intensief, confronterende soms ongemakkelijke ervaring, maar het is achteraf gezien een cadeau geweest. Het heeft me veel gegeven. Aan de hand van – mijn beurt door de wasstraat –  neem ik je, in deze interactieve 90 minuten durende interactieve bijeenkomst, mee naar mijn top 5 naar meer vitaliteit.

Leefstijl is nu al een hot item en dat neemt de komende jaren alleen maar toe. We hebben zoveel kennis, maar nog nooit hebben we zo weinig vitaliteit. We hebben zo veel welvaart, maar nog nooit hebben we zo weinig innerlijke rust. Nog nooit zijn er zoveel chronische zieken. Het moderne leven is één groot conflict met onze oeroude genen.  We moeten continue in gevecht tegen bovennatuurlijke krachten die ons verleiden, ons laten eten, ons laten zitten en ons aan het beeldscherm gekluisterd houden.  Preventie hoort de basis te zijn van de huidige GEZONDHEID ZORG. En de basis van preventie is je eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de informatie nauwelijks, op school, aangereikt. Dus je moet zelf op zoek. In deze workshop wil ik bijdragen aan de gezondheidsrevolutie en jouw levenswelzijn middels deze introductie leefstijl- en vitaliteitcoaching.

Doel en opbrengst

  • Jullie basale handvatten geven naar meer vitaliteit (en gezondheid) aan de hand van mijn eigen verhaal en door mijn eigen voornaamste geleerde lessen tijdens mijn opleiding te delen met jullie;
  • jullie inzicht geven in datgene wat leefstijl- en vitaliteitscoaching inhoudt.

 

Doelgroep

De workshop is voor allen die geïnteresseerd zijn in leefstijl en vitaliteit en er meer over willen weten of een eerste stap willen zetten naar meer gezondheid.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

90 minuten voor de volledige workshop.

Prijs vanaf € 425,– (1,5 uur tot 10 deelnemers).

Prijs is maatwerk, zo ook de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.