+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Workshop Kernkwadranten en kernkwaliteiten.

Weet jij waar de kracht ligt van jouw team? 

Succes komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ook niet bij teams. Bij de meest succesvolle teams zie je een aantal kwaliteiten terugkomen. Die elkaar onderling versterken. Kwaliteiten in teams zeggen alles over onderlinge samenwerking, onderlinge communicatie. De kunst is om elkaars kwaliteiten te benutten en in te zetten. Uiteraard moet je dan eerst zicht hebben in jouw eigen kwaliteiten en valkuilen.

In deze workshop krijg je meer inzicht in jezelf, hoe je op andere mensen reageert, samenwerkingen die je aangaat en kun je bewust nadenken over hoe je de samenwerking nog verder kunt verbeteren. Het benutten van elkaars kwaliteiten gaat ervoor zorgen dat je het maximale uit je team kunt halen. Goed voor je afdeling/team, maar ook prettig voor jezelf. Wanneer je jouw kernkwaliteiten mag benutten en inzetten, draagt dat bij aan inkomsten op de energiebalans.

De bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken. Constructieve feedback te ontvangen en te geven, aandacht en interesse zijn voldoende voor deelname aan de workshop. Ieder deelnemer heeft thuis de hand-outs bestudeerd ter voorbereiding op deze workshop. (= 10 min)

 

Doel en opbrengst

Deelnemers bewust laten worden van hun eigen kwaliteiten en valkuilen, hoe daar mee om te gaan en te benutten.

Aan het eind van de workshop heb je kennis van en inzicht in je eigen kernwaarden. Je weet je eigen kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën te benoemen. Je bent in staat om te werken met een kernkwadrant.

Doelgroep

De methode biedt het ideale hulpmiddel om jezelf en je team beter te leren kennen en helpt je om bepaald gedrag realistischer in te zien en hier beter mee om te kunnen gaan. Door het beheersen van kernkwadranten kun je stress en burn out klachten voorkomen en draag je bij aan een goede werksfeer en samenwerking binnen je team.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 425,– (1,5 uur tot 10 deelnemers)

Prijs is maatwerk, net zoals de workshop.

In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.