+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Gezonde voeding maakt je ijzersterk

Inhoud

“Sinds lange tijd pers ik iedere ochtend voor mijn kinderen een paar sinaasappelen en denk ik dat ik goed bezig ben. Nu hoor ik het tegenovergestelde….. Moet ik nou wel of geen brood eten? Mag ik nu juist wel of geen zuivel eten tegen botontkalking? Van vetten word je dik, toch? Ik eet de hele dag door om mijn bloedsuikerspiegel constant te houden.” 

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer als het gaat om gezonde voeding? Er is sprake van voedselverwarring bij vele mensen. De supermarkten verleiden ons continue en zetten ons op het verkeerde been. Je doet van alles om gezond te eten en toch merk je dat je moe bent of slecht slaapt. Op gewicht blijven lijkt bijna onmogelijk, terwijl je toch de calorieën telt!

Herken jij dit ook?

In deze 2 uur durende interactieve workshop krijg je antwoorden op bovenstaande vragen en leer jij wat  gezonde voeding inhoudt zodat jouw energieniveau weer stijgt. Hoe gedetailleerder jij  jouw huidige voeding(spatroon) in beeld brengt, hoe meer je inzicht krijgt in hoe gezond jouw huidige voedingspatroon is en waar je uitdagingen zitten.

 

Doel en opbrengst

  • Je leert wat gezonde voeding is en inhoudt;
  • Je krijgt basisadviezen om je eigen voedingspatroon te verbeteren in de hand te krijgen, hebben én houden;
  • Je wordt je bewust hoe gezond je huidige voedingspatroon is en doorziet waar uitdagingen zitten;
  • Je formuleert minimaal 1 of meerdere acties naar een gezondere voeding. 

Wanneer jij aan de slag gaat met datgene wat jou in deze workshop wordt aangereikt  kies je daarmee voor goede zelfzorg: je doet wat het lichaam nodig heeft en je versterkt je gezondheid en werkt aan een preventieve leefstijl. Al is je investering klein, het effect ervan is onbetaalbaar en wellicht de 1e stap in de goede richting.

Doelgroep

De workshop is voor allen die geïnteresseerd zijn in leefstijl en vitaliteit en op zoek zijn naar (praktische) handvatten voor gezondere voeding en/of een gezonder voedingspatroon.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 425,– (1,5 uur tot 10 deelnemers)

Prijs is maatwerk, net zoals de workshop.

In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.