+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Verwenmiddag

“Beter ontspannen& beter slapen”

 Verwen jezelf met een ontspannen middag

op 18 februari a.s.

 

Het kan zomaar een begin zijn naar maximale vitaliteit en productiviteit in 2022.

Op 18 februari in de middag (13 – 16 uur) geef ik samen met Nicole Weemaes (In2life Training & Coaching) & Natali Strijdonk een  3-uur durende workshop in het Zenhuys in Hulst.

Tijdens deze workshop informeren wij jou en laten wij jou ervaren hoe je best kunt leren ontspannen, je slaap-saboterende gedachten tot rust kunt brengen en (daardoor) beter zult slapen. Want volledige slaap heb jij nodig voor maximale vitaliteit en productiviteit! 

Na afloop van deze workshop bepaal jij zelf of er wellicht meer inzit voor jou door het volgen van een volledige training bij Nicole of Sandra om beter te leren ontspannen en slapen, of door bij Natali een behandeling te ondergaan in massage, Reiki of Holistic pulsing. Uiteraard krijg je van ons een aantrekkelijke korting kado, die enkel geldig is voor deelnemers aan deze workshop!

Tevens ontvang je 10 praktische tips voor een goede slaap van mij, geeft Nicole je een meditatie mee om thuis te oefenen en van Natalie krijg je een aantal ontspanningstips. 

Ervaar welke stappen jij kunt zetten naar een weldadige ontspanning en mindset welke bijdragen aan een volledige natuurlijke slaap.

Zet dus nu de stap!