+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Privé-werkbalans:

Hoe voelt het bij jou?

Nederland scoort beter dan gemiddeld in balans werk en privé  (Better Life index).

Maar hoe voelt het bij jou?

Heb je je regelmatig het gevoel dat het je aan het overleven bent? Voel je vaak dat je iemand anders of jezelf tekort doet? Voel je je gejaagd? Of schuldig tegenover partner, kinderen, familie, vrienden? Heb je het idee dat je veel ‘moet’? Of heb je het gevoel dat dit toch niet kan zijn hoe het leven bedoeld is en dat er meer moet zijn?

Of je nou werknemer of ondernemer bent: het vinden van de juiste werk-privé balans  blijkt erg lastig in de tijd waar we nu in leven. We combineren alles en nemen werk tegenwoordig zelfs mee naar huis. En hoewel het voor meerdere generaties lastig is om een balans tussen werk en privé te vinden, lijkt het voor millennials een nog veel grotere uitdaging te zijn. Ben jij een millenial?

Waar deze twee werelden vroeger makkelijk gescheiden te houden waren lopen deze tegenwoordig werk en privé nog wel eens door elkaar. Denk bijvoorbeeld aan sporten tijdens werktijd om daarna in de avond nog even wat werk af te maken. Het is dus eigenlijk meer zoeken naar de juiste combinatie van werk en privé dan een precieze balans. Dit is voor iedereen weer anders.

De enige die hier verandering in kan brengen ben jij zelf.

Als dat kwartje eenmaal is gevallen, dan heb je al een hele grote stap gezet.

Pak je eigen verantwoordelijkheid

Tijd om eens op een positieve manier na te denken over jouw balans tussen privé en werk, over jouw energie gevers en over jouw kwaliteiten.

In deze workshop testen we hoe het staat met jouw balans privé- werk, is deze goed of verstoord? Behoor jij tot de groep millenials of niet? Leer wat jij belangrijk vindt privé en in je werk, wat je energized en wat jouw zou kunnen helpen om prioriteiten te stellen. Als je echt veranderingen aan wilt brengen, hoeft het niet zo moeilijk te zijn, maar bewustwording is de eerste stap.

Je krijgt in de workshop allerlei inzichten hoe het met je gaat en word je bewust van wat je doet. Er is evt. extra aandacht voor de groep millenials. Je krijgt handvatten om op tijd  in te grijpen tegen je interne stressfactoren, zodat jij weer in balans komt.  Deze handvatten kun je meteen gebruiken om meer voldoening te halen uit je dagen. Je kunt namelijk al direct beginnen met werken voor je leven.

Jouw levens- en werkervaringen en de bereidheid om naar jezelf te kijken, om oude patronen te kritisch te onderzoeken, te doorbreken en actief aan de slag te gaan met nieuwe inzichten en tips zijn voldoende inbreng voor deelname. 

 

Doel en opbrengst

  • Inzicht geven in jouw positie op de evenwichtsbalk privé-werk;
  • Je leert over het belang van een gezonde mix;
  • Je leert over factoren voor een gezonde privé – werkbalans;
  • Je doorziet waar jouw disbalans zit en wat je vervolgens kunt doen om de eerste stappen te zetten naar meer voldoening;
  • Optioneel: Privé – werkbalans voor Millenials;

 

Doelgroep

Werkgevers en werknemers die de prive-werkbalans willen behouden of willen verbeteren omwille van gezondheid, loyaliteit, voldoening, minimaal verzuim/ ziekte, collega’s, levensgeluk en het maximale uit het leven halen. 

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

2u30 – 3u30 voor de volledige workshop. De duur en inhoud van de workshop wordt altijd in overleg bepaald.

Prijs vanaf € 425,– (1,5 uur tot 10 deelnemers). Prijs is maatwerk, zo ook de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.

Deelname mogelijkheden

Deze workshop is beschikbaar:

 • Incompany. Ga naar onderstaande button “Contact”.

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.