+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Workshop: Meer energie in 7 dagen.

Mag ik je een vraag stellen?

Een kwart van de Nederlandse werknemers voelt zich futloos. Iedereen lijkt moe. Het is een signaal van verkeerd energiemanagement. Onze genen begrijpen geen bal van het moderne leven. We eten te veel van de verkeerde dingen, we bewegen te weinig, we zitten te veel en we lijden onder chronische stress en slaaptekort. Het is bijna onmogelijk om fit en energiek te leven als je de ongezonde norm volgt. 

Conclusie: je moet je eigen koers gaan en aansluiten bij jouw natuur.

Toch heb je bepaalde kennis nodig die je nergens leert. Vaak is moeheid iets complexer dan ‘ga meer bewegen of leuke dingen doen’, omdat er in jouw lichaam een aantal processen ontspoord kunnen zijn. In deze workshop schijn ik graag meer licht op dit probleem, maar geef je ook concrete oplossingen.

Waarom ben ik moe?

Vermoeidheid kan door verschillende factoren worden veroorzaakt. Veelvoorkomende oorzaken zijn chronische stress en (laaggradige) ontsteking, maar ook een tekort aan schildklierhormoon of voedingsstoffen. Ik leg je graag uit hoe deze factoren moeheid veroorzaken,
maar eerst even dit:
Chronische stress is de oorzaak van bijna alle klachten. Ik zal hieronder toelichten dat de
oorzaak van chronische stress in de moderne leefstijl ligt (of dit nu fysieke, mentale of emotionele stress is). Onvolwaardige voeding geeft het lichaam bijvoorbeeld een tekort aan essentiële voedingsstoffen en dus stress (het lichaam mist iets wat het wel nodig heeft, en dit geeft
stress). Chronische stress leidt verder tot ontsporingen in het immuunssyteem (ontsteking) en in de schildklier.
De basisvraag blijft: wat is de oorzaak van de oorzaak?
Het antwoord is een ongezonde leefstijl. Als een ongezonde leefstijl de oorzaak is, wat is dan de oplossing?
Precies: een gezonde leefstijl.

 

Doel van de workshop

 

  • Leer over de twee vormen van brandstof waar je lichaam energie van maakt
  • Leer hoe beweging jou kan helpen naar meer energie
  • Ontdek welke voedingsmiddelen ervoor gemaakt zijn om je energie te geven
  • Ervaar zelf hoe je je lichaam traint je eigen vetcellen weer te gebruiken als bron van energie
  • Leer het belang van ontspanning en van een energie verhogende mindset te hebben, als sleutel tot het slagen van al je inspanningen.

Daarnaast ontvang je digitaal na afloop een “gezonde vetten” top 10 om te omarmen waar je morgen al mee aan de slag kunt.

Doelgroep

De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in inzichten en handvatten voor meer energie en wil werken aan een gezonde leefstijl.

Inhoud 

Het is tijd voor een revolutie. We moeten van behandelen naar voorkómen. Van pillen naar leefstijl. Van chemie naar de natuur. Wat is de basis van preventie? Hoe krijg je weer terug de energie? Dat hoef je niet alleen te doen. In deze online workshop wil ik bijdragen aan de gezondheidsrevolutie en jouw levenswelzijn. 

Laten we eerst eens naar jou kijken. Waar sta jij op de schaal van glucoseverbrander versus vetverbrander? Als voorbereiding op de workshop vul je een vragenlijst in. Is er ruimte voor verbetering als het gaat om jouw energieniveau? Doe de test, ontdek het!   Om blijvend meer energie te krijgen en te behouden is het belangrijk om te weten welke voedingsmiddelen er als het ware voor zijn gemaakt om je volop energie te geven, maar ook hoe beweging jou erbij kan helpen.  Vervolgens staan we stil bij de kracht van een energieverhogende mindset als de sleutel van het slagen van al je inspanningen.  Hoe jij denkt en voelt met betrekking tot een bepaald onderwerp, je energie,  is minstens zo belangrijk als hoe je dat bereikt met de juiste voeding en beweging.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

Prijs vanaf € 525,– (1,5 uur tot 12 deelnemers). Prijs is maatwerk, net zoals de workshop.
In overleg bepalen we de duur en intensiteit van de workshop.

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden, of bel me 06-51261553.