+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Gelukkiger worden in het leven

Ja, echt waar. Geluk zit al in je!

Gelukkig zijn. Het is voor iedereen anders, maar vaak zijn we er allemaal naar opzoek. Wil je echt dagelijks lekker in je vel zitten? Dan is investeren in jezelf, jouw mindset en een dagelijkse bewust stilstaan bij self-zorg essentieel. Geluk zit in de kleine dingen en ik inspireer jou graag om dit meer te zien en om te ontdekken. Maar geluk is ook een manier om de dingen te zien, dus het resultaat van onze gedachten. En onze manier van denken en de manier waarop we gebeurtenissen beschouwen, kunnen we wel bewust kiezen. Met een aantal kleine aanpassingen in je dagelijkse gewoontes en het bewust creëren van kleine geluksmomentjes kan je jouw algehele gemoedstoestand een positieve boost geven. Leer de kracht van een positieve mindset in te zetten om je levensgeluk te verhogen! 

Pak je eigen verantwoordelijkheid

Leer in  deze workshop hoe je gelukkiger kunt worden in het leven. Het maakt je bewust van  de bril waardoor jij naar de wereld kijkt. Je krijgt allerlei inzichten, tips, quotes en methodieken om gelukkig en vrolijk te worden. Deze handvatten kun je meteen gebruiken om je direct gelukkiger te voelen in je leven. Je kunt namelijk al direct beginnen met een blijvend gelukkig leven.

Jouw levenservaringen en de bereidheid om naar jezelf te kijken, om oude patronen te kritisch te onderzoeken, te doorbreken en actief aan de slag te gaan met nieuwe inzichten en tips zijn voldoende inbreng voor deelname. 

Je leert bewust naar jezelf te kijken, je krijgt inzicht in je eigen automatische programmering en hoe dat vóór je maar soms ook tégen je werkt om met elkaar gelukkig en liefdevol te leven. Je leert hoe je dat eigen automatische programma tot stand komt maar ook hoe je dat kunt wijzigen naar positiviteit (gedachten en patronen) waardoor je meer geluk ervaart.

Doel en opbrengst

  • Jou helpen naar een mindset waarmee je meer levensgeluk ervaart. 

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in mentale gezondheid en die streeft naar een zo gelukkig mogelijk leven. Soms raken we in dit streven de draad kwijt en vergeten we dat wij allen de sleutel tot geluk al bezitten.

Is de workshop niet geheel op maat? Ik ga graag in overleg hoe we de workshop passend kunnen maken; thema, tijd, locatie en duur. Druk op de button en stel meteen je vraag.

Investering

3u30 minuten voor de volledige workshop. De duur en inhoud van de workshop wordt altijd in overleg bepaald.

Prijs vanaf € 425,– (1,5 uur tot 10 deelnemers). Prijs is maatwerk, zo ook de workshop.

Na afloop:

Na afloop ontvang je een (digitale) hand-out van de presentatie als naslagwerk. In overleg kan de workshop onderdeel uitmaken van een teamdag of -activiteit. Druk op de button om te vragen naar de mogelijkheden.

Deelname mogelijkheden

Deze workshop is beschikbaar:

  • Incompany. Ga naar onderstaande button “Contact”.
  • Open Inschrijving, druk meteen op  onderstaande button “Direct inschrijven”.

Wil jij een positievere mindset of verlang je  (weer) naar meer geluk? Twijfel niet langer!

Staat er niet bij wat jij zoekt? Neem vooral even vrijblijvend contact op,  ook maatwerktrajecten zijn mogelijk. In een vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat er nodig is. Klik op de button voor uitgebreide informatie over de diverse mogelijkheden.

.