+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Bedankt

Gefeliciteerd! Jij hebt je aangemeld voor de (online)training “Beter Slapen, doe je zo”.  Daar ga je geen spijt van krijgen. Dit betekent dat jij hebt besloten om te leren over het (her)ontwikkelen van een volledige natuurlijke slaap en juist daardoor weer grip krijgt op je gezondheid en vitaliteit! Spoedig in slaap vallen en ’s morgens energiek wakker worden. Klaar om aan een nieuwe dag te beginnen. 

Je maakt kennis met een transformerende trip langs verschillende invalshoeken: je mindset, kennis, gedrag (slaaproutines) en leefstijlkeuzes. Je zult merken dat je slaap verbetert tijdens de training, maar dat je slaapkwaliteit daarna verder groeit. Voor een goed eindresultaat is het belangrijk dat je alle bijeenkomsten aanwezig bent.

Tot een week voor de start is inschrijven mogelijk.  Rond die datum ontvang je van mij opnieuw een bericht met nadere informatie. Ik wens je alvast veel plezier bij de workshops. Hopelijk kijk jij er net zo naar uit als ik!

Praktische informatie voor de online training:

  • De training start op het genoemde tijdstip. De verbinding wordt een kwartier van te voren opengezet zodat er tijd genoeg is om de verbinding te testen.
  • Deelname is alleen mogelijk met camerabeeld. Dit voelt veiliger en werkt effectiever.
  • Deelname verloopt via Zoom. Link wordt vooraf verstuurd door Langs de Linie. Mocht je deze nog niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid even je spam.
  • Deelname aan de training op een laptop of computer in Google Chrome of Firefox. De software werkt dan het beste.
  • Zorg dat je in een rustige ruimte zit, zodat je niet wordt afgeleid. Geef aan jouw vrienden/partner/familie aan dat je naar een training gaat kijken en leg je telefoon weg. Hoe minder afleiding, des te beter je alles zult opnemen.
  • Houd pen en papier bij de hand, zodat je tijdens de training aantekeningen kan maken en alle opgedane kennis, tools en tricks nog eens terug kan lezen.
  • Heb je nog vragen? Ik ben te bereiken via sandra@langsdelinie.nl.

Warme groet en ik kijk er naar uit je te ontmoeten,