+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Aan Tafel bij Omroep Hulst.

Party-time!

Met Martijn (Omroep Hulst) en Petra (Zenhuys) in gesprek over vitaliteit: dát vier ik!

De vraag of we samen Aan Tafel in gesprek wilden met Martijn over vitaliteit en gezondheid kwam per toeval op ons pad, maar de timing was perfect. 

Want 2022 wordt het jaar dat ik, leefstijl en vitaliteitscoach Langs de Linie, de samenwerking start met het Zenhuys, Petra en Sophie. Vanaf februari gaat mijn programma lopen in o.a. het Zenhuys; workshops, trainingen of een presentatie enz.  Samen met overige professionals organiseer ik  zelfs een verwenmiddag!  Dit feestmoment wil ik daarom met jullie delen! Ik heb een leuke actie, voor de duur van de uitzending:

  • 15% korting  wanneer je je aanmeldt voor één of meerdere workshops en/of de groepstraining Beter Slapen in februari en maart.

    (uitgezonderd de Verwenmiddag!)

Deze actie loopt voor de duur van de tv-uitzending, dus tot en met 1 februari 2022. Zet dus nu de stap! 

Wandelen+

ochtend of avond

 

Aanvullend aan leefstijl- en vitaliteitscoaching bied ik een wandel-/ beweegprogramma aan, met als doel op een laagdrempelige manier mensen te laten bewegen met positieve gevolgen op het fysieke vlak, maar ook op het gebied van ontspanning/ inspanning en zingeving. Voorafgaand aan iedere wandeling wordt er gestart met (spierversterkende) oefeningen (±25 min) en aansluitend start de wandeling (± 60 min.).  Door op diverse locaties te starten is het mogelijk om aan een gevarieerd aanbod aan wandelingen deel te nemen, helemaal afgestemd op jou beweegbehoefte, frequentie, intensiteit, momenten en locatie.

Klik voor data, verzamelplaatsen, tijden en om je aan te melden op “Inschrijven”.

Twijfel je nog? Klik op “Inschrijven proefdraaien”, en probeer het een keertje uit.

Groepstraining Beter Slapen doe je zo!

Workshops, presentaties end.

Zet de stap uiterlijk 1-2-’22!