+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Ingrediënten:

  • 1 kommetje boerenkool
  • het sap van een halve citroen
  • een halve of 1 avocado (kun je zelf bepalen)
  • een handjevol blauwe bessen
  • een halve banaan
  • een schepje plantaardig eiwitpoeder  (binnenkort mijn eigen eiwitpoeder

Bereiding

Haal de avocado uit de schil, pers het sap van een halve citroen uit en voeg de ingrediënten, samen met de andere ingrediënten in een blender. Blenden maar! Je kunt de smoothie het beste opeten met een lepel (want kauwen zorgt voor een betere vertering(.

Waarom deze Juice goed voor je is

Gevuld met groene groenten krijgt ons lichaam een ‘douche’ van chlorofyl. ‘Chlorofyl is als goud’. De voordelen zijn immens en hebben een grote positieve invloed op onder andere de bloedaanmaak en de werking van de darmen en de longen. Het is tevens een ontgifter van ons bloed en onze lever.  De gezonde vetten (avocado) en het eiwitpoeder zorgen er ook voor dat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft! Bovendien is de smoothie heerlijk fris door de citroen!