+31651261553 sandra@langsdelinie.nl

Vandaag een goede (en vooral ook leuke) ontspanningstechniek die je vanavond al kunt toepassen. Gewoon omdat het kan! Binnen de techniek staat het herbeleven van vakanties centraal. Dikke kans dat je met een positief gevoel heerlijk in slaap valt. 

De techniek werkt als volgt. Je gaat in gedachten terug naar je laatste vakantiebestemming. Vervolgens probeer je je zo helder mogelijk in te beelden hoe alles eruit zag. Hoe zag je hotelkamer of appartement eruit? Of hoe zag de camping eruit waar je bent geweest?

Besteed hierbij aandacht aan de details. Loop in je gedachten door je hotelkamer en ‘wandel’ ook het balkon even op en de badkamer in. Ook kun je vanuit je hotelkamer even naar de lobby of het zwembad lopen. Op de camping kun je de ongetwijfeld vaak gelopen route naar het toiletgebouw nog eens herbeleven.

Nadat de ‘rondleiding’ bij je laatste vakantiebestemming erop zit ga je terug naar je vakantiebestemming daarvoor. Ook daar ga je in gedachten nog eens rustig rondwandelen. Dikke kans dat dit al een stuk lastiger is. Als je hiermee klaar bent ga je weer een vakantiebestemming terug en zo loop je langzaam maar zeker alle vakanties af.